Breakup Bootcamp

De kracht van een gebroken hart
Breakup Bootcamp
Breakup Bootcamp
Breakup Bootcamp

Met Breakup Bootcamp leert Amy Chan je waarom een gebroken hart geen zwakte, maar juist een kracht is.

Samenvatting

Na het sneuvelen van haar eigen relatie en het nodige zelfonderzoek richtte Amy Chan Renew Breakup Bootcamp op, waarmee ze retraites organiseert om vrouwen te helpen hun liefdesverdriet te gebruiken als tool voor persoonlijke groei. Elke editie was volgeboekt, maar nu is de break-up-bootcamp voor iedereen binnen handbereik. Leer met behulp van experts jezelf beter kennen en patronen te doorbreken waardoor eerdere relaties stukliepen. Gegarandeerd meer geluk in je volgende relatie!

Goed om te weten

  • Gebruik liefdesverdriet als tool voor persoonlijke groei
  • Een gebroken hart is goud waard
  • Mix van theorie, verhalen en oefeningen

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513327
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Amy Chan
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 02-03-2021

Specificaties

ISBN: 9789044932287
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Amy Chan
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 02-03-2021

Specificaties

ISBN: 9789046174579
NUR: 770
Type: Luisterboek
Auteur(s): Amy Chan
Voorlezer: Liss Walravens
Prijs: 15,99
Duur: 9 uur en 58 minuten
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 15-04-2021
Breakup Bootcamp
Breakup Bootcamp
Breakup Bootcamp
Paperback:
20,99
E-book:
12,99

Amy Chan over haar 'Breakup Bootcamp'

Bestsellerauteur Arianna Huffington over 'Breakup Bootcamp':

‘Amy Chans Breakup Bootcamp is een nieuw soort relatiegids voor vrouwen. Dit boek leert ons gedragspatronen, oude pijn en de manier waarop het brein werkt te begrijpen, zodat we nieuwe gewoonten kunnen ontwikkelen en betere relaties kunnen aangaan, te beginnen met de meest belangrijke: de relatie die we hebben met onszelf.’
— ARIANNA HUFFINGTON, OPRICHTSTER & CEO THRIVE GLOBAL

Leesfragment

Toen we negen maanden wat met elkaar hadden, zei Adam voor het eerst dat hij van me hield.
Toen we achttien maanden wat met elkaar hadden, verloor ik plotseling mijn baan en besloten Adam en ik dat ik bij hem in zou trekken.
Toen we vierentwintig maanden wat met elkaar hadden, ging Adam vreemd.
We waren net terug van een romantische vakantie in Europa en hij ging uit eten met de jongens. Maar toen het middernacht werd en Adam nog steeds niet thuis was, begon ik me zorgen te maken. Ik
stuurde berichtjes en belde, maar hij reageerde niet. Mijn bezorgdheid nam met het uur toe en toen hij eindelijk om vier uur thuiskwam, was ik woest. Ik huilde hysterisch en vroeg Adam waar hij al die tijd was geweest.
‘Doe niet zo gestoord,’ snauwde hij terug. Hij legde uit dat hij met zijn vrienden en potentiële investeerders wat was gaan drinken om het over zaken te hebben.
Omdat ik niet ‘die gestoorde vrouw’ wilde zijn, ging ik daarop huilerig naar bed. Maar de volgende dag vroeg ik toch om meer opheldering.
‘Kun je me gewoon vertellen wat er allemaal is gebeurd zodat ik het van me af kan zetten en er nooit meer over hoef te beginnen?’ vroeg ik.
Adam begon te vertellen wat er allemaal was voorgevallen, maar nu merkte ik dat sommige details anders waren. Het was niet hetzelfde verhaal als de avond ervoor. Toen ik hem daarop wees, werd hij ontwijkend en stormde hij de slaapkamer in om weer te gaan slapen.
Toen wist ik dat er iets mis was. En voor het eerst van mijn leven deed ik wat ‘die gestoorde vrouwen’ doen: ik keek op zijn telefoon.
Ik hoefde niet ver te scrollen om te zien dat hij helemaal niet tot vier uur ’s nachts met investeerders op stap was geweest.
Hij was bij een andere vrouw geweest.

Gerelateerde artikelen

Vijf tips en oefeningen om je relatie te versterken

In het boek Liefde delen dr. John Gottman en dr. Julie Gottman hun belangrijkste inzichten en geven ze je een praktisch zevendaags stappenplan voor meer intimiteit en een liefde die standhoudt. Wie je ook bent, en wat voor relatie je ook hebt: Liefde laat je zien hoe je met een paar kleine veranderingen al je relaties fundamenteel en blijvend kunt verbeteren.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer