Neem 3 voordelige thrillers mee op vakantie

Wat is er lekkerder dan een goede thriller lezen op een ontspannen vakantieplek? En wat is er fijner dan heel veel thrillerplezier voor een klein prijsje? Niets toch? We hebben nu drie topthrillers voor een vakantieprijsje.

1) Vorig jaar was hij de auteur van de Spannende Boeken Weken. Deon Meyer is de internationale bestsellerauteur van elf misdaadromans met Zuid-Afrika als decor. Zijn nieuwste boek Koorts is heerlijk vakantievoer en nu te koop voor € 12,50.

2) Wiegelied is het vierde boek van de thrillersensatie Cilla en Rolf Börjlind. Ze zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots, maatschappelijk engagement en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten. Nu te koop voor € 9,99!

3) Wereldwijd heeft David Baldacci al meer dan 100 miljoen boeken verkocht. En dat is niet voor niets! Ook deze Will Robie-thriller is weergaloos spannend. De schuldigen koop je nu voor slechts € 12,50.

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer