Neem 3 voordelige thrillers mee op vakantie

Wat is er lekkerder dan een goede thriller lezen op een ontspannen vakantieplek? En wat is er fijner dan heel veel thrillerplezier voor een klein prijsje? Niets toch? We hebben nu drie topthrillers voor een vakantieprijsje.

1) Vorig jaar was hij de auteur van de Spannende Boeken Weken. Deon Meyer is de internationale bestsellerauteur van elf misdaadromans met Zuid-Afrika als decor. Zijn nieuwste boek Koorts is heerlijk vakantievoer en nu te koop voor € 12,50.

2) Wiegelied is het vierde boek van de thrillersensatie Cilla en Rolf Börjlind. Ze zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots, maatschappelijk engagement en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten. Nu te koop voor € 9,99!

3) Wereldwijd heeft David Baldacci al meer dan 100 miljoen boeken verkocht. En dat is niet voor niets! Ook deze Will Robie-thriller is weergaloos spannend. De schuldigen koop je nu voor slechts € 12,50.

Gerelateerde artikelen

Meet & greet Cilla en Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind zijn ter gelegenheid van de verschijning van 𝘋𝘦 𝘚𝘢𝘮𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘢𝘯 even in Nederland en gaan bij een aantal boekhandels langs! Kom je ook?

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer