De kracht van Zes & Zes – Het begin

De Loriƫnkronieken / 2

Ze komen steeds dichterbij. Ze willen ons doden. We moeten vechten. Wij zijn de laatste verdediging.

Samenvatting

Ze komen steeds dichterbij. Ze willen ons doden. We moeten vechten. Wij zijn de laatste verdediging.

Ik heb hem op het nieuws gezien en heb de berichtgeving over wat er in Ohio gebeurde gevolgd – John Smith, op de vlucht. Voor de buitenwereld is hij een mysterie. Maar voor mij… is hij een van ons. We kwamen met ons negenen, en soms vraag ik me af of de tijd ons heeft veranderd en of we nog wel geloven in onze missie.

Slechts zes van ons zijn nog in leven. We duiken onder, gaan op in de massa en vermijden onderling contact. Maar onze krachten ontwikkelen zich en binnenkort zullen we sterk genoeg zijn om te vechten. Is John Nummer Vier, en is zijn verschijning het teken waarop ik heb gewacht? En hoe zit het met Nummers Vijf en Zes? Is een van hen het meisje met de ravenzwarte haren uit mijn dromen – het meisje dat krachten heeft die elke voorstelling te boven gaan? Degene die genoeg macht heeft om onze groep van zes te herenigen?

In dit e-book is ook het verhaal Zes: het begin opgenomen, waarin je het verhaal achter Nummer Zes ontdekt.
Wanneer John Smith Nummer Zes ontmoet in Ik ben Nummer Vier, is ze sterk, stoer en klaar voor de strijd. Maar wie is ze - waar heeft ze gewoond en hoe ontwikkelden haar erfgaven zich? En hoe komt het dat ze zoveel weet over de Mogadoren?


Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044970531
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Pittacus Lore
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 7,49
Aantal pagina's: 328
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 01-05-2013

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen

Speciaal voor jouw vakantie hebben wij een niet…

Blog
Lees meer