Tom Clancy Vriend of vijand

Samenvatting

In een restaurant in zijn woonplaats wordt een Amerikaanse marineofficier die met verlof is neergeschoten. Hoe de dader zijn precieze verblijfplaats wist, is een raadsel.
Op het vliegveld van Teheran wordt een Canadese zakenman aangehouden en gevangengezet. Na jarenlang zonder problemen Iran te zijn binnengekomen, is hij ontmaskerd als een CIA-agent. Maar waarom nu ineens?

Al snel wordt duidelijk dat de Amerikanen te maken hebben met een datalek van desastreuze omvang. Zeer gevoelige informatie ligt op straat en de Verenigde Staten worden van alle kanten aangevallen. Het is aan John Clark en het team van de Campus om de bron van het lek te achterhalen voordat het te laat is. Maar er is maar één persoon die deze ramp een halt kan toeroepen: president Jack Ryan.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044976748
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Mark Greaney
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 26-03-2018

Specificaties

ISBN: 9789400509467
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Mark Greaney
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 27-03-2018

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 x lekker lezen in de kerstvakantie

De kerstvakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om eens een goed boek te lezen. Met deze 5 romans kom je jouw kerstvakantie wel door!

Blog
Lees meer

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer