Boeken
Thrillers

Bevroren vlammen

'De Oxentrilogie is er een uistekend voorbeeld van dat een harde actiethriller niet alleen uit gooi en smijtwerk hoeft te bestaan. Het maakt dat de boeken maar moeilijk zijn weg te leggen tot de laatste bladzijde met een tevreden zucht is omgeslagen.' Nederlands Dagblad

Voorgelezen door: Marc-Peter van der Maas

Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het dilemma overpeinst dat voor hem ligt.
Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging.
Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien.
Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige partner bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor hen alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen.
Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

  • Verschijningsdatum: 8-5-2017
  • ISBN: 978-90-461-7095-3
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Corry van Bree
  • NUR: 305
Uit de pers
'Een bloedstollende thriller vol onverwachte plotwendingen tot het einde' De Zondag
Zorg voor je self-care met Mayra Louise Meld je aan voor de online training