De vijfde thriller in de ijzersterke Deense Oxen-reeks. Verslavend en killing spannend.

Samenvatting

Met tegenzin is voormalig topmilitair Niels Oxen begonnen aan de behandeling van de PTSS die hem al jaren plaagt. Een psycholoog haalt hem over om tijdens een survivaltrip naar een afgelegen gebied mentor te worden van een groep veteranen die ook leiden aan PTSS.
Als hij thuiskomt, wordt hij opgewacht door een oude bekende: Axel Mossman van PET. Hij is met tegenzin met pensioen gegaan, maar is door zijn opvolger gestuurd om Oxen te vragen PET te helpen in een explosieve zaak: een aantal oorlogsveteranen is op verschillende plaatsen in het land geliquideerd, en de vaardigheden van Oxen als ervaren soldaat en als scherpzinnig onderzoeker zijn nodig.
Wanneer Oxen akkoord gaat wordt hij herenigd met zijn oude partner en vriendin Margrethe Franck, en de twee proberen de vele draden van de complexe zaak te verbinden. Midden in het onderzoek verliest Margrethe Franck plotseling het contact met Oxen. Hij is ogenschijnlijk van de aardbodem verdwenen en zij begint aan een wanhopige zoektocht.
Oxen levert op zijn beurt een strijd op leven en dood met onbekende vijanden die geen enkele waarde lijken te hechten aan menselijk leven.

Goed om te weten

  • Voor de liefhebbers van Jo Nesbø, Lars Kepler en Max Seeck
  • Oxen wordt een tv-serie
  • Vol verrassende plotwendingen

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514850
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Jens Henrik Jensen
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 23,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 06-07-2022

Specificaties

ISBN: 9789044934137
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Jens Henrik Jensen
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 06-07-2022
Gladiator Deel 5
Gladiator Deel 5
Paperback:
23,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Meet & greet Cilla en Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind zijn ter gelegenheid van de verschijning van 𝘋𝘦 𝘚𝘢𝘮𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘢𝘯 even in Nederland en gaan bij een aantal boekhandels langs! Kom je ook?

Blog
Lees meer

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari staat in het teken van Scandinavische thrillers. Deze maand verschijnen er volop Scandinavische thrillers én het nieuwe Scandi-magazine!

Nieuws
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer