Adel verplicht

Adel verplicht
Adel verplicht

Samenvatting

In een poging haar leven een nieuwe richting te geven, accepteert Eline Beek een baan als onderzoekster voor de tachtigjarige Godelieve van Zantinghe. Hiermee treedt zij binnen in de gesloten wereld van de adel: gravin Van Zantinghe is de laatste telg uit een van de oudste adellijke geslachten in Nederland, een vrouw die veel geld bezit en over een groot rechtvaardigheidsgevoel beschikt.
Van Zantinghe is vastbesloten om gedurende de laatste jaren van haar leven al haar geld en connecties in de strijd te gooien om onrecht in de samenleving aan de kaak te stellen. Maar wanneer Eline van de gravin de opdracht krijgt om onderzoek te doen naar een Nederlands farmaco chemisch concern dat miljarden heeft verdiend aan een dubieus vaccin, zijn de twee vrouwen plots hun levens niet meer zeker…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044970098
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Adèle van Zuylen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 29-07-2013

Specificaties

ISBN: 9789046172957
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Adèle van Zuylen
Voorlezer: Karin Douma
Prijs: 9,99
Duur: 4 uur en 1 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 16-04-2019

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer