Eiland van geheimen

Romantiek, spanning en intriges in het Havana van de jaren '50

Samenvatting

1957: Iris Bailey vindt haar werk als typiste ondraaglijk saai. Ze woont nog altijd bij haar ouders, in Hemel Hempstead. Ze kan fantastisch tekenen en werkt soms op feesten om daar portreten van de gasten te maken. Ondertussen droomt ze ervan om te kunnen leven van haar kunst. Iris kan haar geluk dan ook niet op wanneer ze door de rijke socialite Nell Hardman uitgenodigd wordt in Havana, om daar te tekenen op de bruiloft van haar vader, een beroemde regisseur uit Hollywood.
Het is een droom die uitkomt om te kunnen ontsnappen naar zo’n exotische stad aan zee. Maar Iris merkt al snel dat de cocktails, bedwelmende geuren en azuurblauwe lucht in Havana iets duisters maskeren. Terwijl Cuba aan de vooravond van de revolutie staat en Iris haar hart verliest aan de getroebleerde fotograaf Joe, ontdekt ze dat iemand in de charismatische Hardman familie een vreselijk geheim verbergt. Kan ze de waarheid ontdekken voor al hun levens op het spel komen te staan?

'Iris is een heldin om van te houden in dit heerlijk escapistische verhaal vol moord, intrige en romantiek.’ – Red Magazine

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514713
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Rachel Rhys
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 22-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933710
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Rachel Rhys
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 22-06-2022
Eiland van geheimen
Eiland van geheimen
Paperback:
21,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer