Eiland van geheimen

Eiland van geheimen
Eiland van geheimen

Romantiek, spanning en intriges in het Havana van de jaren '50

Samenvatting

1957: Iris Bailey vindt haar werk als typiste ondraaglijk saai. Ze woont nog altijd bij haar ouders, in Hemel Hempstead. Ze kan fantastisch tekenen en werkt soms op feesten om daar portreten van de gasten te maken. Ondertussen droomt ze ervan om te kunnen leven van haar kunst. Iris kan haar geluk dan ook niet op wanneer ze door de rijke socialite Nell Hardman uitgenodigd wordt in Havana, om daar te tekenen op de bruiloft van haar vader, een beroemde regisseur uit Hollywood.
Het is een droom die uitkomt om te kunnen ontsnappen naar zo’n exotische stad aan zee. Maar Iris merkt al snel dat de cocktails, bedwelmende geuren en azuurblauwe lucht in Havana iets duisters maskeren. Terwijl Cuba aan de vooravond van de revolutie staat en Iris haar hart verliest aan de getroebleerde fotograaf Joe, ontdekt ze dat iemand in de charismatische Hardman familie een vreselijk geheim verbergt. Kan ze de waarheid ontdekken voor al hun levens op het spel komen te staan?

'Iris is een heldin om van te houden in dit heerlijk escapistische verhaal vol moord, intrige en romantiek.’ – Red Magazine

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044933710
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Rachel Rhys
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 22-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789046176160
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Rachel Rhys
Voorlezer: Jennifer van Brenk
Prijs: 13,99
Duur: 11 uur en 14 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 04-08-2022

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer