Het zwembad

Het zwembad
Het zwembad

Samenvatting

Rosemary woont al haar hele leven in de Londense wijk Brixton. Maar haar buurt is onherkenbaar veranderd; de bibliotheek waar ze vroeger werkte werd gesloten, de kruidenier die iedereen kende is nu een trendy bar en haar geliefde man, George, is overleden. Wat haar vooral nog plezier brengt, is zwemmen.
Kate is net verhuisd en voelt zich alleen in de grote stad. Ze is begonnen met haar eerste baan voor een lokale krant. Als het buitenzwembad van Brixton met sluiting wordt bedreigd, weet Kate dat dit een kans is op een goed verhaal. Rosemary weet dat dit het moment is waarop ze ook haar laatste strohalm kan verliezen.
De twee besluiten zich samen in te zetten voor het behoud van deze belangrijke plek in de wijk. Want het zwembad is meer dan alleen een plaats waar gezwommen wordt. Door hun actie laten Kate en Rosemary zien wat de waarde is van gemeenschap en van verbondenheid, en tonen zij hoe heel gewone mensen zich sterk kunnen maken voor datgene waar hun hart ligt.

‘Het zwembad is een stralend en hartverwarmend debuut – een ode aan zachtheid en vriendschap, aan alle waarden die we meer zouden moeten koesteren.’ – Sarah Winman

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977059
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Libby Page
Vertaler: Anna Livestro
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 28-05-2018

Specificaties

ISBN: 9789046172032
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Libby Page
Vertaler: Anna Livestro
Voorlezer: Ricky Koole
Prijs: 9,99
Duur: 8 uur en 54 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 05-06-2018

Gerelateerde artikelen