De vrouw en de vogel

Dit buitengewone debuut van de literaire rijzende ster van Colombia is een indrukwekkende schets van hedendaags Colombia.

Samenvatting

Wanneer de veertienjarige Vina van school wordt gestuurd, besluit haar moeder Elisabeth met haar naar de Elzas te vertrekken om bij haar oudoom, de 91-jarige Thomas, te logeren. Vina is meteen gefascineerd door de mysterieuze man, die een speciale band heeft met vogels. Tijdens zijn wandelingen in het bos naast zijn huis gaan zijn gedachten vaak terug naar de tijd dat hij en zijn broer net als de andere Malgré-Nous tegen hun wil gerekruteerd werden voor de Wehrmacht, nadat nazi-Duitsland de Elzas annexeerde. Midden in het bos, omringd door de natuur en de vogels, komen Thomas, Vina en Elisabeth dichter bij elkaar. Elk zal de ander helpen de geschiedenis een plek te geven.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056727345
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Isabelle Sorente
Vertaler: Marga Blankestijn
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 09-11-2022

Specificaties

ISBN: 9789044934496
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Isabelle Sorente
Vertaler: Marga Blankestijn
Prijs: 14,99
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 08-11-2022
De vrouw en de vogel
De vrouw en de vogel
Paperback:
24,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer

6 boekentips: romans van Zwarte auteurs

Met Black History Month staat februari jaarlijks in het teken van de Zwarte geschiedenis. Wij geven 6 tips voor romans van Zwarte auteurs

Blog
Lees meer