D’Vaughn en Kris plannen een bruiloft

Een boek dat je doet geloven in ware liefde! Een The New York Times Best Romance of 2022

Samenvatting

D’Vaughn en Kris hebben zes weken om hun droomhuwelijk te plannen.

Eén kleine kanttekening: hun hele relatie is nep.

De reality-tv-show Instant I Do zou de grote doorbraak van Kris Zavala kunnen zijn. Ze staat op het punt om het echt te maken als influencer, dus een tv-optreden is de perfecte kans om haar merk naar een hoger niveau te tillen. En de geldprijs van honderdduizend dollar is ook niet verkeerd.

D’Vaughn Miller probeert uit haar schulp te kruipen. Ze heeft het jarenlang vermeden om uit de kast te komen bij haar moeder. De aankondiging van een grote spetterende nepbruiloft is precies de gelegenheid die ze nodig heeft om haar moeder de waarheid te vertellen. Het enige wat de twee hoeven te doen is hun vrienden en familie ervan te overtuigen dat ze over zes weken gaan trouwen. Als iemand vermoedt dat hun relatie niet echt is, liggen ze uit de race. Hun chemie op camera verkopen is verrassend eenvoudig. Maar wat speelt er tussen de twee als niemand kijkt?

Elke week van de competitie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en al snel is het prijzengeld niet het enige wat op het spel staat. Een realityshow is niet de beste plek om een solide basis voor een relatie te leggen, en hun nephuwelijk zou hun relatie zomaar eens kunnen laten ontsporen voordat die zelfs maar begonnen was.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935530
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Chencia C. Higgins
Vertaler: De Vertaalzusjes
Prijs: 7,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 28-09-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178287
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Chencia C. Higgins
Vertaler: De Vertaalzusjes
Voorlezer: Tirsa With, Ciana Mayam
Prijs: 9,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 28-09-2023
D’Vaughn en Kris plannen een bruiloft
D’Vaughn en Kris plannen een bruiloft
E-book:
7,99
Luisterboek:
9,99

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer