Blijf bij me

Blijf bij me
Blijf bij me

Samenvatting

Er zijn dingen die zelfs de liefde niet kan Als de last te zwaar is en te lang aanhoudt, krijgt zelfs de liefde barsten, scheuren, tot ze bijna breekt en dat soms ook doet. Maar zelfs als ze in duizend stukjes aan je voeten ligt, wil dat nog niet zeggen dat het niet langer liefde is.

Yejide hoopt op een wonder, op een kind. Dat is het enige wat haar echtgenoot en schoonmoeder willen en ze heeft alles al geprobeerd: zware pelgrimstochten, medische afspraken, dansen met profeten en vurige gebeden. Als haar schoonfamilie aandringt op een echtgenote erbij, knapt er iets in Yejide. Hoe moet haar huwelijk standhouden onder deze druk? Ze raakt uiteindelijk zwanger, maar tegen een veel hogere prijs dan ze ooit had gedacht.

In deze onvergetelijke roman verweeft Ayobami Adebayo de breekbaarheid van een huwelijk met de kracht van het moederschap en ze vertelt ons een ontluisterend en ontroerend verhaal over hoe ver mensen gaan om zichzelf en hun geliefden te behoeden voor hartzeer.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056726058
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Ayobami Adebayo
Vertaler: Elvira Veenings
Prijs: 23,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 04-09-2018

Specificaties

ISBN: 9789044977011
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Ayobami Adebayo
Vertaler: Elvira Veenings
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 03-09-2018
Blijf bij me
Blijf bij me
Paperback:
23,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

5x literatuur voor een diepgaande conversatie

Ben jij de oppervlakkige gesprekken tijdens de feestdagen en op feestjes ook een beetje beu? Met deze vijf geëngageerde boeken hoef je inooit meer over koetjes en kalfjes te praten!

Blog
Lees meer