Overgave

Overgave

Samenvatting

Verlangen... extase... overgave

Wanneer Catherine Michaels na een beladen zoektocht haar verloren gewaande zus Gracie vindt, is ze dolgelukkig haar levend en wel aan te treffen. En er is zelfs een onverwachte bonus: Gracies sexy en single vriend, Dean.

Dean is de vleesgeworden fantasie van iedere vrouw: ruig, knap, intens. En, zoals Catherine al snel ontdekt, een gepassioneerde en avontuurlijke minnaar. Maar zijn lust heeft ook een donkere kant. Zelfs al verlangt Catherine ernaar de controle uit handen te geven, Dean drijft haar nog verder… Hij eist dat ze de ware kunst van overgave leert.

Catherine beleeft de beste seks van haar leven, en stelt zich open voor een totaal nieuwe bron van genot. Voor Dean voelt het meer en meer alsof hij zijn gelijke heeft gevonden… misschien zelfs zijn soulmate. Maar wanneer ze beiden meer willen, wordt het ingewikkeld. Is het spel voorbij, of begint de hitte nu pas echt…?

‘Dean is onweerstaanbaar sexy. Ik zou me graag eens door hem laten vastbinden…!’ Night Owl Reviews

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044970272
NUR: 340
Type: E-book
Auteur(s): Anne Rainey
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 17-06-2013
Overgave
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in juni 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer