Waar laat ik mijn handen?

Praktische antwoorden op de 30 meest gestelde vragen over presenteren
Waar laat ik mijn handen?
Waar laat ik mijn handen?

De meeste presentaties zijn oersaai. Hoe geef je nu een presentatie die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren? Communicatietrainer Serge van Rooij geeft antwoord op die vraag.

Samenvatting

Alleen al in Nederland worden elke dag ontelbare presentaties gegeven. De meeste van die presentaties zijn oersaai. De spreker, maar ook het publiek, beleeft er meestal weinig lol aan.

Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatie-trainingen. Vragen als: ‘Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?’, ‘Ben ik nog wel authentiek als ik oefen?’, ‘Hoe kan ik zorgen voor meer interactie met mijn publiek?’ en natuurlijk ‘Waar laat ik mijn handen?’. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker én het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren.

Serge van Rooij is communicatietrainer en als partner van Bex*communicatie verantwoordelijk voor de trainingsdivisie. Hij traint CEO’s, Nederlandse ambassadeurs en andere professionals die er moeten staan op belangrijke momenten in hun carrière. In de ruim 15 jaar dat hij als trainer actief is, zocht hij naar antwoorden op de vragen van de mensen die hij trainde. Daarvoor dompelde hij zich onder in de wereld van beïnvloeden, storytelling, presenteren en overtuigen, en leerde hij veel van storytellers, stemcoaches, regisseurs, traumapsychologen en professionals uit de kleinkunst.

Inclusief handige tips voor online presentaties

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514775
NUR: 810
Type: Paperback
Auteur(s): Serge van Rooij
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 248
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 18-11-2021

Specificaties

ISBN: 9789044978643
NUR: 810
Type: E-book
Auteur(s): Serge van Rooij
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 24-03-2020
Waar laat ik mijn handen?
Waar laat ik mijn handen?
Paperback:
20,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen