De Bullet Journal Methode

Het verleden vastleggen, het heden organiseren, de toekomst plannen

Samenvatting

Ryder Carroll, de bedenker van de Bullet Journal Methode, laat in dit boek zien hoe je eindelijk de piloot van je leven kunt worden en niet langer passagier blijft. Zijn vernieuwende productiviteitsmethode inspireert inmiddels wereldwijd miljoenen mensen.

In dit boek legt hij zijn filosofie uit en laat hij zien hoe je je gedachten kunt ordenen, hoe je nieuwe dagelijkse routines kunt ontwikkelen en vage projecten in haalbare doelen kunt veranderen. Met slechts een pen, een notitieblok en de baanbrekende methode van Ryder Carroll leer je eindelijk wat er echt toe doet – zowel op het werk als in je privéleven. Dit boek leert je…

Het verleden vastleggen: Creëer een duidelijk en uitgebreid overzicht van je gedachten, met niets meer dan pen en papier.

Het heden organiseren: Vind dagelijks rust door je takenlijst op een bewuste, systematische en productieve manier aan te pakken.

De toekomst plannen: Zet interesses en losse aantekeningen om in zinvolle doelen en verdeel die vervolgens in hanteerbare actiestappen die tot grote veranderingen leiden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400510500
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Ryder Carroll
Vertaler: Marjet Schumacher
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 06-11-2018

Specificaties

ISBN: 9789044977509
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Ryder Carroll
Vertaler: Marjet Schumacher
Prijs: 11,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 12-11-2018
De Bullet Journal Methode
De Bullet Journal Methode
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

Van tobber tot topper: een ex-voetveeg worden

In Geven en nemen behandelt Adam Grant waar je op moet letten bij het geven en ontvangen op de werkvloer: wanneer geef je en wanneer kun je beter ontvangen?

Blog
Lees meer