Fashion is fun

Fashion is fun

Succesvol styliste Edith Dohmen leert je combineren, bewust shoppen, je eigen stijl ontwikkelen en geeft je zelfvertrouwen

Samenvatting

Het boek dat alle andere modeboeken overbodig maakt.
Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
We nemen mode veel te serieus; we houden ons vast aan regels en denken dat sommige dingen niet bij ons passen. Onzin, vindt Edith. Leer de regels kennen, maar weet dan vooral hoe je ze kunt breken. En leuk, al die zogenoemde basics zoals een goede jeans en een little black dress die je volgens de kenners in huis moet hebben, maar wat als dat nou totaal niet jouw stijl is?
Edith leert je combineren, bewust shoppen, je eigen trend ontwikkelen en jouw mode-must-haves verzamelen, zodat jij straalt van zelfvertrouwen.

Met prachtige illustraties van Floortje Selis.

Goed om te weten

  • Vol met anekdotes, tips en tricks
  • Hét modeboek voor iedereen
  • Word een ware funshionista!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044979251
NUR: 450
Type: E-book
Auteur(s): Edith Dohmen
Illustrator: Floortje Selis
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 196
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 30-03-2021
Fashion is fun
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in mei 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Vier de vrijheid met deze boeken

Vrijheid is van essentieel belang voor de mens. Het vieren ervan herinnert ons aan haar kostbaarheid en inspireert tot groei en bewustwording. Ontdek in dit artikel een selectie boeken die de waarde van vrijheid perfect weten te belichten.

Blog
Lees meer

Wat lees jij deze Boekenweek?

Boekenweek 2023 loopt van 11 maart t/m 19 maart, met als thema 'Ik ben alles'. Wij geven volop leestips voor een geslaagde Boekenweek.

Blog
Lees meer