Fashion is fun

Succesvol styliste Edith Dohmen leert je combineren, bewust shoppen, je eigen stijl ontwikkelen en geeft je zelfvertrouwen

Samenvatting

Het boek dat alle andere modeboeken overbodig maakt.
Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
We nemen mode veel te serieus; we houden ons vast aan regels en denken dat sommige dingen niet bij ons passen. Onzin, vindt Edith. Leer de regels kennen, maar weet dan vooral hoe je ze kunt breken. En leuk, al die zogenoemde basics zoals een goede jeans en een little black dress die je volgens de kenners in huis moet hebben, maar wat als dat nou totaal niet jouw stijl is?
Edith leert je combineren, bewust shoppen, je eigen trend ontwikkelen en jouw mode-must-haves verzamelen, zodat jij straalt van zelfvertrouwen.

Met prachtige illustraties van Floortje Selis.

Goed om te weten

  • Vol met anekdotes, tips en tricks
  • Hét modeboek voor iedereen
  • Word een ware funshionista!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044979251
NUR: 450
Type: E-book
Auteur(s): Edith Dohmen
Illustrator: Floortje Selis
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 196
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 30-03-2021
Fashion is fun
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in november 2023

In november 2023 verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Hormoonregulatie via de voeding tijdens de overgang

Voor een goede hormoonregulatie tijdens de overgang is het belangrijk om op de voeding te letten. Dit zijn enkele tips voor voeding om tijdens de perimenopauze je lichaam te beschermen en je gewicht te reguleren!

Blog
Lees meer

8 tips voor meer mindfulness tijdens de menopauze

In de periode van de hormonale omschakeling zijn we sneller geïrriteerd dan ons lief is. Er zijn situaties waarin je de controle verliest of er dicht tegenaan zit. Met deze tips houd jij je hoofd koel!

Blog
Lees meer