Vuur

Het plezier van vonken, vlammen en smeulen
Vuur

Samenvatting

Al duizenden jaren komen mensen overal op de wereld samen rondom vuren. Of het nu gaat om licht, warmte, energie of koken: vuur speelt een centrale rol in ons leven.

Het vermogen om snel en vakkundig vuur te maken is een van de belangrijkste vaardigheden die je als avonturier kunt bezitten, en toch is er maar weinig over geschreven. Tot nu.

Wildernisexpert Daniel Hume vertelt in dit boek het onbekende verhaal achter de belangrijkste ontdekking van de mensheid.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044976526
NUR: 400
Type: E-book
Auteur(s): Daniel Hume
Vertaler: Edzard Krol
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 21-11-2017
Vuur
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer

Werelddierendag: 10 boekentips!

4 oktober is het Dierendag: dé dag om dieren in het zonnetje te zetten. Of het nou om honden, katten of rode panda's gaat: alle dieren verdienen liefde en aandacht. Vier werelddierendag met het lezen van boeken over dieren. Wij geven 10 leestips!

Blog
Lees meer