Mijn naam is Barbra

De langverwachte memoires van Barbra Streisand. Het boek waar haar miljoenen fans al jaren op wachten.

Samenvatting

Mijn naam is Barbra zijn de langverwachte memoires van Barbra Streisand, een van de meest veelzijdige en succesvolle entertainers aller tijden. In dit boek vertelt ze het verhaal over haar leven en carrière, van haar jeugd in Brooklyn, haar doorbraak in Funny Girl tot haar vele prestaties op het gebied van muziek, film, theater en televisie.

Barbra Streisand is naar elke maatstaf een levende legende, een vrouw die in een carrière van zes decennia heeft uitgeblonken in elk gebied van entertainment. Ze behoort tot de selecte groep van EGOT-winnaars (Emmy, Grammy, Oscar en Tony) en heeft een van de meest herkenbare stemmen in de geschiedenis van de populaire muziek. Met Yentl werd ze de eerste vrouw die een grote speelfilm schreef, produceerde, regisseerde en in speelde.

In Mijn naam is Barbra deelt ze haar ervaringen en inzichten met humor en eerlijkheid. Ze vertelt over haar worstelingen om actrice te worden, de opnames van enkele van haar veelgeprezen albums, de jarenlange inspanning die nodig was om Yentl te maken, haar regie van The Prince of Tides , de vriendschappen met figuren als Marlon Brando en Madeleine Albright, haar politieke activisme en de vervulling die ze heeft gevonden in haar huwelijk met James Brolin.

Goed om te weten

  • De langverwachte memoires van Barbra Streisand: het boek waar haar miljoenen fans al jaren op wachten
  • Barbra Streisand heeft acht Grammy’s, twee Oscars, vijf Emmy’s en een Tony gewonnen
  • Het mooiste cadeau voor de feestdagen

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400508347
NUR: 661
Type: Gebonden
Auteur(s): Barbra Streisand
Vertaler: Robert Neugarten, Barbara Lampe
Prijs: 35,00
Aantal pagina's: 1032
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 07-11-2023

Specificaties

ISBN: 9789044975970
NUR: 661
Type: E-book
Auteur(s): Barbra Streisand
Vertaler: Robert Neugarten, Barbara Lampe
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 1032
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 07-11-2023
Mijn naam is Barbra
Mijn naam is Barbra
Gebonden:
35,00
E-book:
19,99

Gerelateerde artikelen

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Non-fictie top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2022 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer