Het liefdesrecept

Het liefdesrecept
Het liefdesrecept

Een heerlijke LHBTQIA+ foodie romance!

Samenvatting

Amy Chambers: restauranteigenaar, micromanager, controlfreak. Haar restaurant staat op omvallen, maar Amy heeft een plan om haar business nieuw leven in te blazen. Ze neemt Sophie Brunet, bekend als finalist van een beroemde kookwedstrijd op tv, aan als chefkok. Maar Amy’s hoop dat Sophies kooktalent en bekendheid haar restaurant van de rand van de afgrond zouden redden, lijkt nog geen waarheid te worden. Sophie is koppig en doet niet wat Amy wil.

Sophie Brunet: chefkok, eigenwijs, onzeker. De relatie met haar verloofde is net uit, nadat ze hem verteld heeft dat ze biseksueel is. Op dit moment wil ze niets liever dan gewoon koken en niet bezig zijn met haar roem, Amy’s bazige persoonlijkheid en de aantrekkingskracht die ze voor haar voelt.

Lukt het Amy en Sophie te stoppen met ruziemaken en de aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen opzij te zetten en zo het restaurant te redden?

️️️

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935592
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Ruby Barrett
Vertaler: Crispijn Sleeboom
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 25-08-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178348
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Ruby Barrett
Vertaler: Crispijn Sleeboom
Voorlezer: Julia Akkermans, Carina de Vroome
Prijs: 9,99
Duur: 8 uur en 17 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 29-08-2023

Leesfragment

1.

Amy

Op een goede avond hangt er in een restaurant een bepaalde ongrijpbare sfeer. Als elke stoel bezet is, is het er lawaaiig. Zwierig serveren de barmedewerkers hun drankjes. De mensen van de receptie en de bediening cirkelen om elkaar heen als dansers, terwijl de afruimers meer als schimmen zijn, die zo snel bewegen dat je nooit merkt wanneer er een tafel afgeruimd moet worden. Elke hap wordt precies afgemeten en gecontroleerd, zodat de borden altijd Instagram-waardig zijn en niemand langer dan twintig minuten hoeft te wachten.
Een goede avond ruikt naar de specialiteit van het huis, perfect gecombineerd met de signatuurcocktail.
Een goede avond ruikt naar geld.
Vanavond is geen goede avond.
‘Ik ben er klaar mee, Amy.’
Chad gooit zijn witte koksjas over de statafel van de receptionist, waardoor een pennenbak omver wordt gegooid en de tablet waarop de tafelindeling te zien is van zijn standaard valt. Maggie schrikt en
begint meteen haar werkgereedschap op te ruimen.
Ik bedek de telefoon met mijn hand. ‘Chad, in hemelsnaam… Sorry, hebt u nog een momentje?’ zeg ik tegen de telefoon. ‘Hoezo, je bent er klaar mee?’ sis ik naar hem.
Hij trekt zijn Sox-petje over zijn hoofd. ‘Hier. Ik ben er hier klaar mee. Als Sophie me weg wil hebben… Fuck it dan ook maar.’ Hij rukt de voordeur open, waardoor de vochtige, koude buitenlucht binnenkomt.
Het tempo van de stem aan de andere kant van de lijn wekt niet de indruk dat de klant me een momentje heeft gegeven. ‘Ik begrijp niet wat het probleem is,’ zegt die. ‘Geef die tafel gewoon aan iemand
anders.’
Alsof ik dit gesprek zou voeren als er iemand was aan wie we op dat moment de tafel konden geven. De deur slaat dicht achter mijn souschef, en de paar mensen die in het restaurant zitten staren hem na. Dat was hoogstwaarschijnlijk zijn bedoeling.

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer