Liefdestackle

Liefdestackle
Liefdestackle

Terwijl hun vrouwenvoetbalteam zich opmaakt voor het WK, ontwikkelen twee teamgenoten zich van rivalen tot geliefden in deze grappige en steamy romcom.

Samenvatting

Grace Henderson is al tien jaar de sterspeler van het Amerikaanse nationale damesteam, ook al is ze pas 26. Maar wanneer ze door een blessure aan de zijlijn komt te staan, wordt haar plek ingenomen door de brutale nieuwkomer Phoebe Matthews. De 22-jarige Phoebe is alles wat Grace niet is: een extraverte grappenmaker die voetbalt met het plezier dat Grace gaandeweg lijkt te zijn verloren. Dat deze rivaal niet alleen de bal maar ook Grace’ gevoelens voor haar aan het rollen brengt, is dan ook wel het laatste wat Grace had verwacht.

Voor Phoebe Matthews is haar eerste seizoen als profvoetballer echter te belangrijk om afgeleid te worden door een flirt met haar vroegere idool. Maar wanneer Grace uiteindelijk de eerste stap zet, blijken ze niet van elkaar af te kunnen blijven.

Terwijl het WK nadert, herstelt Grace van haar blessure en werkt ze zich weer terug in het team. Phoebe en Grace komen in de strijd om dezelfde positie plotseling lijnrecht tegenover elkaar te staan. Met elke tackle groeit de spanning tussen hen: haalt de liefde hen onderuit of kunnen ze samen proberen de selectie te halen?

‘De romantische reis die centraal staat is geestig en vermakelijk. Een plezierige, sportieve queerromance.’ – Kirkus Reviews

‘De knorrige versus zonnige dynamiek van de hoofdrolspelers is erg leuk. Wilsner maakt van deze sportromance een geboren winnaar.’ – Publishers Weekly

‘Een echte aanrader voor fans van sportromance, voetbal, New Orleans en queerromance met vrouwelijke hoofdpersonages.’ Joyfully Jay

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044937015
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Meryl Wilsner
Vertaler: Rose van Veen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 316
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 10-05-2024

Specificaties

ISBN: 9789046179727
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Meryl Wilsner
Vertaler: Rose van Veen
Voorlezer: Yente Orion
Prijs: 13,99
Duur: 11 uur en 19 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 10-05-2024

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer