Een fout is zo gemaakt

Een fout is zo gemaakt
Een fout is zo gemaakt

Een student die valt voor de moeder van haar beste vriendin... ‘Als het aankomt op schrijven over erotisch verlangen, staat Wilsner op eenzame hoogte.’ – Entertainment Weekly

Samenvatting

Als student Cassie haar vrijdagavond in een bar doorbrengt, is ze niet op zoek naar een scharrel  – het gebeurt gewoon. Ze haalt een drankje voor een vreemde en het loopt uit op een geweldige, ongecompliceerde onenightstand.

De volgende ochtend sleept haar beste vriendin haar mee om haar moeder te ontmoeten bij een ontbijt. Cassie kan het niet geloven: de moeder is de sexy, oudere vrouw, met wie ze de vrijdagnacht heeft doorgebracht. 

Erin en Cassie lijken overdag net zo goed met elkaar op te kunnen schieten als de avond ervoor. Hoewel het een eenmalige affaire had moeten zijn, is deze onmogelijk te vergeten. Al snel ontmoeten Cassie en Erin elkaar in het geheim en blijken hun gevoelens serieuzer dan een flirt. Maar wat gebeurt er als ze eerlijk zijn over hun liefde?

‘Deze gloeiend hete romance schetst een levendig beeld van hoe het is om te starten met je volwassen leven, en hoe het voelt om op iets latere leeftijd de liefde en je identiteit weer te vinden. Cassie en Erins liefde is afwisselend heerlijk sexy en zeer emotioneel. Wat mij betreft mag Wilsner nog heel veel van dit soort boeken schrijven.’ – The Washington Post

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044936124
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Meryl Wilsner
Vertaler: De Vertaalzusjes
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 286
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 11-01-2024

Specificaties

ISBN: 9789046178836
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Meryl Wilsner
Vertaler: De Vertaalzusjes
Voorlezer: Yente Orion
Prijs: 13,99
Duur: 10 uur en 57 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 25-01-2024

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer