De Man met Duizend Gezichten

In een wereld waarin fake news, big data en social media de dienst uitmaken, gaan drie personen op zoek naar de waarheid. En alles draait om die ene mythische figuur: de Man met Duizend Gezichten.

Samenvatting

Wanneer Vigo Lechkov, president van de Democratische Republiek Kazichië, wordt vermoord, keert zijn tweelingbroer Daniel na twintig jaar terug naar het vaderland voor de begrafenis. Maar al snel blijken Daniel en zijn vrouw Michelle de voormalige Sovjetstaat niet meer te kunnen verlaten. Er heerst grote onrust in het land, waar in het oostelijk deel de roep om onafhankelijkheid  steeds luider klinkt en in de hoofdstad sommige oligarchen definitief willen afrekenen met de familie Lechkov.

Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie heeft Daniels familie met ijzeren vuist over Kazichië geheerst. Nu Vigo dood is, zou Daniel middels zogenaamd vrije verkiezingen tot de nieuwe president moeten worden verkozen. Dit is het laatste wat Daniel wil, maar wanneer er een staatsgreep wordt gepleegd en de Russische geheime dienst en de CIA zich ermee gaan bemoeien, begrijpt hij dat gevangen zit in een dodelijk web.

De zeer actuele thriller De Man met Duizend Gezichten verschijnt samen met de 8-delige audiodramapodcast De Vrouw met Duizend Gezichten. Boek en podcast spelen zich in dezelfde wereld af, maar vertellen afzonderlijke verhalen die los van elkaar te lezen/beluisteren zijn.

Goed om te weten

  • Een mix van Ik ben Pelgrim, Black Mirror en House of Cards
  • Auteur is prijswinnende podcastmaker van The Deca Tapes
  • Verwijzingen naar het boek in de 8-delige audiodramapodcast

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513136
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Lex Noteboom
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 23-05-2023

Specificaties

ISBN: 9789044932119
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Lex Noteboom
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 23-05-2023
De Man met Duizend Gezichten
De Man met Duizend Gezichten
Paperback:
22,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer