Aflevering #02 met Annemiek Nusmeijer over het vinden van een duurzame baan

Hoe vind je een duurzame baan en hoe kun je impact maken in je werk? Deze en nog meer vragen worden door Annemiek Nusmeijer, eigenaar van Green Jobs, in deze aflevering beantwoord. Met praktische tips en een taboedoorbrekende visie vertelt zij ons hoe je vandaag nog kan beginnen. 

Over Annemiek

Annemiek Nusmeijer is de vrouw achter Green Jobs, de duurzame vacaturebank van Nederland. Het is Annemiek’s missie om het bedrijfsleven en overheid future proof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. 

Aan de slag

Wil jij naar aanleiding van deze podcast aan de slag? Hier wat tips van Annemiek en Marieke: 

  • Ben je op zoek naar nieuw werk maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Vacaturebank Greenjobs helpt je graag met deze carrièretips.
  • Wil je graag begeleiding tijdens het vinden van jouw duurzame baan? Schakel dan grondige, professionele en persoonlijke hulp in van een loopbaancoach.
  • Een van Annemiek haar tips is het schrijven van een sterke motivatiebrief. Lees hier hoe je een korte en krachtige motivatiebrief schrijft. 

Wil jij in contact komen met honderden andere Green Girls? Word dan lid van onze Facebook community of volg ons via Instagram @thegreengirlsclubcom en join the club!

Gerelateerde artikelen