King & Maxwell

Michelle Maxwell begaat de blunder van haar leven als de politicus die ze moest bewaken voor haar neus in het niets verdwijnt. Sean King let een fractie van een seconde niet op, waardoor de presidentskandidaat voor wiens veiligheid hij verantwoordelijk is wordt doodgeschoten. King & Maxwell zijn twee Secret Service-agenten die in ongenade raken en nu gedwongen worden om samen verder te gaan als privédetectives. In moord- en ontvoeringszaken gaan ze op zoek naar de sleutel tot elk raadsel. Hierbij komen ze tegenover de machtigste mannen van het land te staan die alles op alles zetten om hun belangen te beschermen en geheimen verborgen te houden…

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer