Open Monogamie

Hoe je samen de regels voor je relatie kunt bepalen

Relatietherapeut en expert op het gebied van open monogamie Tammy Nelson, vertelt in dit boek alles over een nieuwe vorm van monogamie. 

Samenvatting

Hét boek voor als je nieuwsgierig bent naar een andere invulling van je relatie.

De monogamie zoals wij haar kennen staat ter discussie. Steeds meer mensen komen ervoor uit dat ze hun relatie — met toestemming van alle partijen — op een andere manier vormgeven; dit kan een open relatie zijn, een relatie met meerdere personen tegelijk, of in een andere vorm dan de traditionele, monogame, een-op-eenrelatie.

Hoe werkt dat en past dat ook bij jouw relatie? Hoe ga je het gesprek aan, en hoe zorg je dat je allebei eenzelfde visie krijgt over hoe jullie relatie er óók uit kan zien? Hoe maak je afspraken, hoe ga je om met eventuele jaloezie en andere vraagstukken?

In dit boek helpt relatietherapeut Tammy Nelson je om je relatie, samen met je partner en vanuit de juiste motivatie, op een andere manier vorm te kunnen geven.

Goed om te weten

  • Een actueel onderwerp - meerdere BN'ers spreken zich uit over hun relaties die niet aan de 'norm' voldoen voor open-minded vrijgezellen en koppels
  • Datingapps als Feeld stijgen enorm in populariteit
  • Auteur is expert op het gebied van open relaties
  • Voor lezers van Esther Perel en Emily Nagoski

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400517127
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Tammy Nelson
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-01-2024

Specificaties

ISBN: 9789044936421
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Tammy Nelson
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-01-2024
Open Monogamie
Open Monogamie
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Dag van de Mentale Gezondheid

10 oktober is de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid en wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de bewustwording van mensen met mentalegezondheidsproblemen. De Mental Health Foundation staat er eveneens achter en ziet dat er echt maar één manier is om dit te doen: door met elkaar over mentale gezondheid te (blijven) praten!

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 7 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer