Vega Jane

De wereld waarin Vega Jane leeft, is heel duidelijk: iedereen heeft zijn eigen taak, iedereen kent zijn plek, iedereen gehoorzaamt. En niemand heeft deze wereld ooit verlaten. Vega Jane heeft dan ook altijd te horen gekregen dat buiten Bitterbos, waar zij is opgegroeid, niets te vinden is, behalve het Moeras: een levensgevaarlijke wildernis waar de dood altijd en overal op de loer ligt. Maar op een nacht stuit Vega Jane op een geheim dat haar hele bestaan op zijn kop zet, want alles blijkt te zijn gelogen…

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer