Stem op ZOMERAVOND van Suzanne Vermeer!

De zomerthriller Zomeravond is genomineerd voor de Storytel Awards 2021 voor het beste luisterboek! Tot 29 augustus kan je stemmen op jouw favoriete luisterboek. Op 18 september wordt de winnaar bekendgemaakt als onderdeel van Film by the Sea. Help je Zomeravond winnen? Stem dan hier.

Over Zomeravond
Twaalf jaar geleden werd Laurens zusje vermoord. Nu moet ze bewijzen dat de man die hiervoor veroordeeld werd onschuldig is.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer