Podcast ‘De zaak Astronaut’ op de shortlist voor de prestigieuze Rose d’Or 2022

Met trots kondigt Uitgeverij Signatuur aan dat de podcast De zaak Astronaut van maker Tomias Keno op de shortlist staat van de prestigieuze Rose d’Or Awards een van de belangrijkste internationale entertainmentprijzen. De podcast is de enige Nederlandse kanshebber in de categorie Audio Entertainment en neemt het op tegen wereldwijde producties van bijvoorbeeld de BBC, VRT en RAI.

De Rose d’Or Awards (ook wel de De Gouden Roos genoemd) zijn de gouden standaard voor excellentie en succes in de internationale tv- en audiowereldDit jaar waren er een recordaantal inzendingen van zeer hoog niveau.

Recente winnaars van de prijs zijn Chernobyl, Sex Education, Bo Burnham: Inside en I’m Not A Monster. De definitieve genomineerde voor de Rose d’Or 2022 worden begin november aangekondigd, de award wordt uitgereikt op 28 november. 

De podcast De zaak Astronaut is onderdeel van een baanbrekend project waarin een roman, een podcast en een muziekalbum samenkomen. In deze media vertelt Tomias Keno het verhaal van de Astronaut op verschillende manieren en vanuit verschillende perspectieven.

Gerelateerde artikelen

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Meer inspiratie