Jonge vrouw in blauw bij avondlicht op shortlist ‘Paagman Kiest het Beste Boek 2021’

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht, de prachtige literaire roman van Alena Schröder, over een familie met geheimen rondom een vermiste Vermeer en over vier uitzonderlijke vrouwen die ieder hun eigen lot bepalen, is door boekhandel Paagman geselecteerd voor de shortlist voor de verkiezing ‘Paagman Kiest het Beste boek 2021.’ 

Deze verkiezing wordt dit jaar voor de negende keer gehouden en is een initiatief van Paagman: de grootste boekhandel van Den Haag en omstreken.

Niet alleen de titels op de shortlist maken kans op het winnen van een mooie prijs, maar ook de stemmers maken kans op het winnen van mooie prijzen: Paagman stelt 25 Paagman CadeauCards ter waarde van 20,21 euro beschikbaar die worden weggegeven onder de stemmers. Daarnaast verloot Paagman een vijftal boekenpakketten, bestaande uit de 15 genomineerde titels.

Help jij deze geweldige roman aan de prijs?
Stem dan op ‘Jonge vrouw in blauw bij avondlicht’.

Gerelateerde artikelen

5x ontroerende coming-of-ageromans

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven: volwassen worden. En dat dat niet zonder vallen en weer opstaan gaat, weet de literatuur ons wel te vertellen.

Blog
Lees meer

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer