Jonge vrouw in blauw bij avondlicht op shortlist ‘Paagman Kiest het Beste Boek 2021’

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht op shortlist ‘Paagman Kiest het Beste Boek 2021’

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht, de prachtige literaire roman van Alena Schröder, over een familie met geheimen rondom een vermiste Vermeer en over vier uitzonderlijke vrouwen die ieder hun eigen lot bepalen, is door boekhandel Paagman geselecteerd voor de shortlist voor de verkiezing ‘Paagman Kiest het Beste boek 2021.’ 

Deze verkiezing wordt dit jaar voor de negende keer gehouden en is een initiatief van Paagman: de grootste boekhandel van Den Haag en omstreken.

Niet alleen de titels op de shortlist maken kans op het winnen van een mooie prijs, maar ook de stemmers maken kans op het winnen van mooie prijzen: Paagman stelt 25 Paagman CadeauCards ter waarde van 20,21 euro beschikbaar die worden weggegeven onder de stemmers. Daarnaast verloot Paagman een vijftal boekenpakketten, bestaande uit de 15 genomineerde titels.

Help jij deze geweldige roman aan de prijs?
Stem dan op ‘Jonge vrouw in blauw bij avondlicht’.

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer

Zomerlezen

Speciaal voor jouw vakantie hebben wij een niet…

Blog
Lees meer