In memoriam: Ruud ten Wolde

‘Leef elke dag alsof het je laatste is, maar blijf dromen alsof je 100 wordt.’

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van onze auteur Ruud ten Wolde. Dit maakte zijn familie bekend op zijn Instagrampagina. Het is intens verdrietig dat hij op zo’n jonge leeftijd de strijd tegen kanker heeft verloren. Helaas heeft hij de verschijningsdatum van zijn boek Ziek gelukkig, waarin hij schrijft over zijn ziekteproces en de lessen die hij daarin heeft geleerd, niet meer gehaald. Gelukkig heeft hij het boek wel in handen gehad. We herinneren hem als een grappig, wijs, getalenteerd en liefdevol mens en wensen zijn vriend, familie, vrienden en andere naasten veel sterkte bij dit enorme gemis.

Gerelateerde artikelen

Eerbetoon Ruud ten Wolde

Op 9 oktober is het een jaar geleden dat Ruud ten Wolde op 29-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. Ruim een week later verscheen zijn boek, Ziek gelukkig, waarin hij schreef hoe hij ondanks zijn ziekte toch geluk wist te vinden in zijn leven.

Nieuws
Lees meer

Wat is geluk? Inleiding over geluk van Ruud ten Wolde

Ondanks zijn ziekte wist Ruud ten Wolde toch geluk te vinden in zijn leven. Maar wat is geluk precies? Lees hieronder meer over hoe Ruud geluk in de kleine dingen wist te vinden en wat geluk volgens hem betekende.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer