Bestsellerauteur John Grisham komt naar Nederland!

Ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe boek De onschuldigen zal John Grisham voor het eerst in zijn indrukwekkende carrière ons land bezoeken. A.W. Bruna Uitgevers organiseert in samenwerking met het John Adams Institute een uniek evenement voor al zijn fans.

Op dinsdagavond 19 november zal presentator Twan Huys tijdens een exclusief publieksevenement in gesprek gaan met John Grisham. Voor het aanwezige publiek is er gelegenheid om vragen te stellen. Dit unieke evenement vindt plaats in het prachtige Muziekgebouw aan ’t IJ aan de Piet Heinkade te Amsterdam.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? 
Reserveer dan snel een plek, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit once in a lifetime-evenement. Op=op!

Presentator: Twan Huys
Prijs: € 10,- (+ € 1,20 servicekosten)
Datum: dinsdag 19 november 2019
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Muziekgebouw aan ’t IJ, Piet Heinkade 1, Amsterdam

Klik hier voor tickets en meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer