Wat je niet wilt zien

Wat je niet wilt zien

Samenvatting

' Wat je niet wilt zien heeft een razend knap plot met een onvoorstelbaar gruwelijke thematiek. Cijfer: 9-.' – Panorama

Er zijn dingen die je liever niet wilt zien…

Alex Connor is op de vlucht voor herinneringen aan de dood. Na de zelfmoord van zijn vrouw is hij door Europa gaan reizen, niet in staat zijn oude leven weer op te pakken. Maar als zijn beste vriendin Sarah vermoord wordt en haar lichaam onvindbaar blijkt, keert Alex onmiddellijk terug om haar te zoeken.

Paul Kearney leidt het politieonderzoek. Hij jaagt op een moordenaar die vrouwen ontvoert en ze langzaam leeg laat bloeden. De lichamen worden echter niet altijd gevonden.

In hun zoektocht komen Alex en Kearney op plekken waar geen normale regels gelden. Plekken waar mensen er alles voor over hebben om de sensatie van de dood te ervaren.

De pers over Wat je niet wilt zien :

'**** De Britse auteur Steve Mosby neemt in Wat je niet wilt zien de tijd om zijn personages in het hoofd van de lezer te plaatsen. Hij doseert zijn hoeveelheid gruwelen niet op een hysterische manier. Als iemand een tocht onderneemt, kan de lezer meereizen.' – de Volkskrant

'Het knappe van de Britse auteur Steve Mosby is dat hij zijn personages bijna tergend langzaam het duister in trekt.' – Trouw

‘Het uitgangspunt is heel goed, en het verhaal heeft een hoog kippenvelgehalte.’ – VN’s Detective & Thrillergids

‘***** Wat een razend knap geconstrueerd maar intens gemeen boek.’ – Nu.nl

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044964325
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Steve Mosby
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 303
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 09-01-2010
Wat je niet wilt zien
E-book:
4,99

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in juni 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer