Wat je niet wilt zien

Samenvatting

' Wat je niet wilt zien heeft een razend knap plot met een onvoorstelbaar gruwelijke thematiek. Cijfer: 9-.' – Panorama

Er zijn dingen die je liever niet wilt zien…

Alex Connor is op de vlucht voor herinneringen aan de dood. Na de zelfmoord van zijn vrouw is hij door Europa gaan reizen, niet in staat zijn oude leven weer op te pakken. Maar als zijn beste vriendin Sarah vermoord wordt en haar lichaam onvindbaar blijkt, keert Alex onmiddellijk terug om haar te zoeken.

Paul Kearney leidt het politieonderzoek. Hij jaagt op een moordenaar die vrouwen ontvoert en ze langzaam leeg laat bloeden. De lichamen worden echter niet altijd gevonden.

In hun zoektocht komen Alex en Kearney op plekken waar geen normale regels gelden. Plekken waar mensen er alles voor over hebben om de sensatie van de dood te ervaren.

De pers over Wat je niet wilt zien :

'**** De Britse auteur Steve Mosby neemt in Wat je niet wilt zien de tijd om zijn personages in het hoofd van de lezer te plaatsen. Hij doseert zijn hoeveelheid gruwelen niet op een hysterische manier. Als iemand een tocht onderneemt, kan de lezer meereizen.' – de Volkskrant

'Het knappe van de Britse auteur Steve Mosby is dat hij zijn personages bijna tergend langzaam het duister in trekt.' – Trouw

‘Het uitgangspunt is heel goed, en het verhaal heeft een hoog kippenvelgehalte.’ – VN’s Detective & Thrillergids

‘***** Wat een razend knap geconstrueerd maar intens gemeen boek.’ – Nu.nl

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044964325
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Steve Mosby
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 303
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 09-01-2010

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in februari 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in februari bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

Waarom is lezen goed voor je? 20 voordelen van lezen!

De échte boekenwurm hoeven we natuurlijk niet te overtuigen van de magie van boeken. Er zijn genoeg redenen om lekker te gaan lezen. Wij delen in dit artikel maar liefst 20 voordelen van lezen!

Blog
Lees meer

20 tips om meer boeken te lezen

Soms voelt het alsof je te weinig tijd hebt om even lekker te gaan lezen. Tegelijkertijd zijn er op een dag genoeg momentjes die je ook lezend door kunt brengen. Wil jij in het komende jaar (nog) meer boeken gaan lezen? Wij hebben maar liefst 20 tips!

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer