De familie

Een intelligente, verslavende thriller over familie, verlies en leugens die je tot het einde op het puntje van je stoel laat zitten.

Samenvatting

Laura is in de rouw na het plotselinge overlijden van haar echtgenoot. Ze heeft verdriet en worstelt ook om financieel het hoofd boven water te houden. Ze is dankbaar wanneer een lokale gemeenschap, Oak Leaf Organics, haar en haar 17-jarige dochter Tilly een huis aanbiedt.
Maar als Laura en Tilly eenmaal zijn ingetrokken bij hun nieuwe familie, blijken er sinistere dingen te gebeuren. Op een dag overlijdt een van de leden van de gemeenschap. Laura heeft er een unheimisch gevoel over en wil vertrekken, maar Tilly, die onder de indruk is van Alex, de charismatische leider van de Familie, weigert.
Laura probeert uit alle macht haar dochter uit de klauwen van Alex te redden en ontdekt een verontrustend geheim over hem. Maar dan komt ze erachter waarom de Familie haar en haar dochter ooit hebben toegelaten in hun midden – en waarom ze hen nooit meer zullen vrijlaten…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978773
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Louise Jensen
Vertaler: Ineke de Groot
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 11-02-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173343
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Louise Jensen
Vertaler: Ineke de Groot
Voorlezer: Hymke de Vries
Prijs: 11,99
Duur: 10 uur en 42 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 25-03-2020

Gerelateerde artikelen

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer