Boeken
Thrillers

De pier

€ 19,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'De lezer wordt behendig steeds op het verkeerde been gezet.' Zin

Bijna twee decennia geleden verdween de 21-jarige Sophie Collier. Ze werd voor het laatst gezien op de oude victoriaanse pier in het kustplaatsje Oldcliffe.

Frankie Howe wordt al twintig jaar geteisterd door nachtmerries over de verdwijning van haar beste vriendin. Ze is naar Londen verhuisd om de vreselijke herinneringen zo ver mogelijk achter zich te laten. Maar wanneer ze een telefoontje krijgt van Sophies broer, die haar vertelt dat er een lichaam is gevonden, weet ze dat ze niet langer kan weglopen voor het verleden.
Angstig voor de emoties die loskomen als de oude wonden weer worden opengereten, keert Frankie toch terug naar het dorp waar ze opgroeide. Wat niemand daar weet, is dat Frankie een geheim met zich meedraagt. Maar wat Frankie niet weet, is dat ze niet de enige is die iets verborgen houdt.

  • Verschijningsdatum: 11-4-2017
  • ISBN: 978-94-005-0832-3
  • Aantal pagina's: 336
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Catalien van Paassen, Willem van Paassen
  • NUR: 305
Uit de pers
**** 'Claire Douglas weet de spanning gedoseerd op te voeren naar een onverweachte ontknoping. Zo overwacht dat je terug gaat bladeren: klopt dit wel? Dat doet het.' Vrij Nederland
***** 'Echt een beklemmend en onvoorspelbaar boek dat tot aan de laatste bladzijde boeit.' Thrillzone.nl
**** 'De Pier van Claire Douglas heeft zeker alles wat je van een goede thriller verwacht. Het verhaal is spannend, eng, duister en ingewikkeld. [...] Een mooi opgebouwd verhaal die je doet verlangen naar meer. Een aanrader.' Chicklit.nl