Ideale ouders

Samenvatting

Vijftien jaar geleden stond Fabienne haar zoon ongewild af. Als ze erachter komt dat hij nog leeft en contact zoekt, ontstaat een gevecht tussen de vier ouders met een hartverscheurende afloop.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044964707
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Alex van Galen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 280
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 31-05-2012
Ideale ouders
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

8 thrillers met een geweldige plottwist

Het zijn de thrillers die je het hele verhaal op het puntje van je stoel weten te houden, om met je met het einde er zelfs vanaf te blazen. Thrillers met een plottwist die zelfs de doorgewinterde thrillerlezer niet snel vergeten zal. Wij hebben 8 spannende boeken met verrassende plottwists voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Samenvattingen Millennium-serie

Op 23 mei verschijnt De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de Millennium-serie. Heb jij alle eerdere delen al gelezen maar wil je je geheugen weer even opfrissen? Hier vindt je de samenvattingen van de eerdere zes delen. (LET OP: dit artikel bevat spoilers voor de eerste zes delen!)

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer