Ideale ouders

Samenvatting

Ideale ouders is een hartverscheurende en adembenemende thriller over de liefde, het egoïsme en de hulpeloosheid van moderne ouders. Unieke e-boekeditie Dit e-boek heeft als eerste de unieke 'Waar was ik?'-functie. Met 'Waar was ik?' kunt u in no-time uw geheugen weer opfrissen dankzij de korte samenvatting van het boek tot waar u gebleven was. Met één simpele klik gaat u terug naar het hoofdstuk en kunt u verder lezen. Vijftien jaar geleden stond Fabienne haar baby onder dwang af aan onbekenden. Inmiddels is ze een gevierd filmactrice en probeert ze het gemis van haar kind te verwerken. Als ze erachter komt dat de jongen nog leeft, probeert ze contact met hem te zoeken. Maar zijn adoptieouders weigeren haar elke toegang. Tot overmaat van ramp gaat ook Fabiennes gewelddadige ex-vriend zich ermee bemoeien. Dan verdwijnt de jongen. Fabienne gaat terug naar het verlaten landhuis midden in de Biesbosch, waar zich destijds een verschrikkelijk drama heeft afgespeeld. Daar ontstaat een gevecht tussen de vier ouders met een hartverscheurende afloop.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044964707
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Alex van Galen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 280
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 31-05-2012

Gerelateerde artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer