Bittere koffie
Bittere koffie

Een groots fresco van Sicilië tijdens het begin van de twintigste eeuw.

Samenvatting

Aan het begin van de twintigste eeuw groeit Maria op op Sicilië. Haar ouders zijn liberaal en voeden Maria op tot een onafhankelijke persoonlijkheid. Maar als de rijke, veel oudere Pietro Sala om Maria’s hand vraagt, zegt ze ja – uit een mengeling van nieuwsgierigheid en rede.

Maar als Pietro in zijn gokverslaving vervalt, realiseert Maria dat haar hart bij Giosuè ligt, die ze al jaren kent. Het is het begin van twintig jaar geheime liefde, die steeds gevaarlijker wordt. In een turbulente politieke tijd en een wereld vol armoede, maffia en corrupte elite, probeert Maria zichzelf moedig van de slaafse ondergeschiktheid, waarin de Siciliaanse vrouwen werden gedwongen te leven, te bevrijden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044933802
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Simonetta Agnello Hornby
Vertaler: Hilda Schraa
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 13-07-2022

Specificaties

ISBN: 9789046176276
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Simonetta Agnello Hornby
Vertaler: Hilda Schraa
Voorlezer: Karin Douma
Prijs: 15,99
Duur: 13 uur en 58 minuten
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 21-07-2022

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer