De Erfgaven

De kleine kronieken van Loriën 1
De Erfgaven
De Erfgaven

Samenvatting

Vóór Nummer Vier, waren er Nummer Een, Twee en Drie. Tot nu toe wisten we alleen nog dat de Mogadoren Nummer Een in Maleisië te pakken kregen, Nummer Twee in Engeland en Nummer Drie in Kenia. Maar je staat op het punt meer te weten te komen.

Voordat Nummer Een en Nummer Twee gedood werden en vóór Paradise, Ohio, reisde Zes door Texas met haar Cêpaan Katarina. Wat daar gebeurde, zou haar leven veranderen.

Toen Negen door Nummer Vier werd bevrijd uit zijn cel, was hij wild, gevaarlijk en klaar om te vechten. In De Erfgaven lees je hoe Negen was voor hij werd gevangen en kom je alles te weten over zijn dramatische ontsnapping en zijn jacht op de Mogadoren.

Lees het ware verhaal achter de omgekomen leden van de Garde. Voor ze werden vermoord door de Mogadoren, waren ze slechts kinderen op een vreemde planeet die Aarde heet. Ze ontdekten hun Erfgaven en hielden zich schuil...

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400506862
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Pittacus Lore
Vertaler: Jolanda te Lindert, Aldert Geerlings
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 12-04-2016

Specificaties

ISBN: 9789044974591
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Pittacus Lore
Vertaler: Jolanda te Lindert, Aldert Geerlings
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 11-04-2016
De Erfgaven
De Erfgaven
Paperback:
17,99
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in juli 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer