Dit gaat over Sarah

Dit gaat over Sarah
Dit gaat over Sarah

Een bezwerend, hypnotiserend liefdesverhaal, waarin Pauline Delabroy-Allard laat zien hoe ver je kunt gaan voor de liefde.

Samenvatting

De verteller heeft een geordend, kalm leven. Ze werkt als lerares, heeft een dochter, vrienden, woont in Parijs. Haar dagen zijn hetzelfde, totdat ze op oudjaarsavond Sarah ontmoet. Een vrouw die hard en snel praat, vioolspeelt, een mysterieuze schoonheid is. Een gepassioneerde vrouw van extremen, die alles uit het leven haalt. Wanneer de twee meer en meer tijd met elkaar doorbrengen, ontstaat er tussen hen al snel een hartstochtelijke, hevige, maar ook destructieve liefde, die haar ordelijke leven totaal ontregelt en waardoor ze de controle langzaam maar zeker verliest.

Dit gaat over Sarah is een bezwerend, hypnotiserend liefdesverhaal, waarin Pauline Delabroy-Allard laat zien hoe ver je kunt gaan voor de liefde.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978193
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Pauline Delabroy-Allard
Vertaler: Aniek Njiokiktjien
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 15-10-2019

Specificaties

ISBN: 9789046173183
NUR: 301
Type: Luisterboek
Auteur(s): Pauline Delabroy-Allard
Vertaler: Aniek Njiokiktjien
Prijs: 11,99
Duur: 4 uur en 23 minuten
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 13-11-2019

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer