Een dode mus

Grappig, ontroerend en prachtig geïllustreerd boek over vogels en de dood.

Samenvatting

Waar blijven alle dode vogels? Wat gebeurt er met ze vlak voor ze sterven, en erna? Met Een dode mus wil Meike Lieve Bos de dood op pakkende en luchtige wijze bespreekbaar maken en haar verwondering delen. Haar prachtige illustraties van het sterfproces van de vogel komen tot leven door de grappige, ontroerende en soms wat duistere gedichten en korte verhalen van bekende cabaretiers zoals Hans Dorrestijn, Katinka Polderman, Yentl & De Boer, Kirsten van Teijn, Micha Wertheim, Kiki Schippers en Wim Helsen.

Verrijkt met eigenaardige weetjes over elke vogelsoort en losse beeldverhalen is dit een boek om in te kijken, te lezen, te koesteren en cadeau te geven.

Goed om te weten

  • Met bijdragen van o.a. Hans Dorrestijn, Katinka Polderman en Micha Wertheim
  • Aandoenlijk, humoristisch en soms met een zwart randje
  • Voor vogelaars, literatuur- en natuurliefhebbers

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056727321
NUR: 303
Type: Gebonden
Auteur(s): Meike Lieve Bos
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 27-10-2022
Een dode mus
Gebonden:
22,99

Gerelateerde artikelen

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer