De familie

De familie
De familie

Een intelligente, verslavende thriller over familie, verlies en leugens die je tot het einde op het puntje van je stoel laat zitten.

Samenvatting

Laura is in de rouw na het plotselinge overlijden van haar echtgenoot. Ze heeft verdriet en worstelt ook om financieel het hoofd boven water te houden. Ze is dankbaar wanneer een lokale gemeenschap, Oak Leaf Organics, haar en haar 17-jarige dochter Tilly een huis aanbiedt.
Maar als Laura en Tilly eenmaal zijn ingetrokken bij hun nieuwe familie, blijken er sinistere dingen te gebeuren. Op een dag overlijdt een van de leden van de gemeenschap. Laura heeft er een unheimisch gevoel over en wil vertrekken, maar Tilly, die onder de indruk is van Alex, de charismatische leider van de Familie, weigert.
Laura probeert uit alle macht haar dochter uit de klauwen van Alex te redden en ontdekt een verontrustend geheim over hem. Maar dan komt ze erachter waarom de Familie haar en haar dochter ooit hebben toegelaten in hun midden – en waarom ze hen nooit meer zullen vrijlaten…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978773
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Louise Jensen
Vertaler: Ineke de Groot
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 11-02-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173343
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Louise Jensen
Vertaler: Ineke de Groot
Voorlezer: Hymke de Vries
Prijs: 11,99
Duur: 10 uur en 42 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 25-03-2020

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

De wereld van Lisa Jewell

Binnen het thrillergenre is de psychologische thriller populair. Psychologische thrillers raken je als lezer, met hun onderhuidse spanning, mysterie en intrige. Onder de grote namen van dit genre heeft Lisa Jewell zich de afgelopen jaren ontpopt als een ware meester, die consequent pakkende thrillers schrijft.

Blog
Lees meer