Het vergeten dorp

Een mysterieuze oude foto leidt tot de ontdekking van een vreselijk geheim... Deels historische roman voor fans van Kate Morton en Carol Drinkwater.

Samenvatting

1943: De hele wereld is in staat van oorlog, en de bewoners van Tyneham wordt gevraagd hun thuis op te offeren – het dorp wordt overgedragen aan het Britse leger. Maar op de vooravond van de overdracht zal een vreselijke gebeurtenis ervoor zorgen dat drie van hen voor altijd verdwijnen.

2017: Melissa hoopte dat een vakantie aan de kust van Dorset haar relatie uit het slib zou trekken, maar ondanks de idyllische omgeving gaat het juist bergafwaarts. Dan vindt Melissa een mysterieuze foto, van een vrouw uit het vergeten dorp Tyneham. Ze is vastbesloten om te ontdekken wat het verhaal achter de oude foto is. Maar Tyneham verbergt een gruwelijk geheim…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978285
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Lorna Cook
Vertaler: Anna Livestro
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 15-07-2019

Specificaties

ISBN: 9789046172773
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Lorna Cook
Vertaler: Anna Livestro
Voorlezer: Tanneke Hartzuiker
Prijs: 11,99
Duur: 10 uur en 27 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-08-2019

Gerelateerde artikelen

Over Terra di Sicilia van Mario Giordano

Ben jij benieuwd naar Terra di Sicilia van Mario Giordano? Melanie van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij Terra di Sicilia nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer

Lola Jaye over Zolderkind

Dit is een meeslepend verhaal over schoonheid, macht, ras en privilege; Lola Jaye’s roman is geïnspireerd door een foto. Ze vertelt het verhaal van Ndugu M’hali en de talloze andere Afrikaanse kinderen die uit hun land werden weggehaald door Britse ontdekkingsreizigers.

Blog
Lees meer