Bioscoop aan zee Brief Encounter e-book

Bioscoop aan zee – deel 3

Dirty dancing

Bioscoop aan zee is een heerlijke feelgood romance van bestsellerauteur van Holly Hepburn.

Samenvatting

Derde deel in de heerlijke serie Bioscoop aan zee van Holly Hepburn.

Met een betoverend uitzicht over de glinsterende zee van Cornwall was de lokale bioscoop ooit de  place to be . Maar die gloriedagen zijn al lang voorbij. Wanneer Gina terugverhuist naar haar geboorteplaats besluit ze het filmhuis in zijn oude luster te herstellen. Ze gaat samenwerken met Ben, de plaatselijke restaurateur met wie ze een verleden deelt, en oude gevoelens komen weer boven. Maar ze ontdekt dat de toekomst van de bioscoop wordt bedreigd door een vastgoedontwikkelaar – en dan beseffen Gina en Ben zich dat er meer nodig is dan een likje verf om De Bioscoop aan Zee te redden... 

Goed om te weten

  • Heerlijk bingelezen en -luisteren!
  • Deel 3 van de Bioscoop aan zee-serie
  • Onweerstaanbare feelgood

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935301
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Rosalyn van Moorselaar
Prijs: 1,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 09-03-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178263
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Rosalyn van Moorselaar
Voorlezer: Jennifer van Brenk
Prijs: 3,49
Duur: 1 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 09-03-2023

Leesfragment

1

‘Je ziet eruit alsof je wel een drankje kunt gebruiken.’
Gina Callaway liet het schuurblok zakken dat ze had gebruikt voor het verse pleisterwerk op de muur van de foyer van het Palace en draaide zich om naar Manda Vickery, die een dampende mok thee omhooghield. Gina liet haar stofmasker zakken en glimlachte dankbaar.
‘Bedankt,’ zei ze, terwijl ze vermoeid met haar hand over haar voorhoofd streek. ‘Hoewel ik eerlijk gezegd wel iets sterkers zou kunnen gebruiken.’
Ze keek om zich heen terwijl ze sprak en liet haar blik over de beschermende lakens glijden die op de vloer lagen en alles, van de kassa tot de bar, bedekten als een laag sneeuw. Strepen zonlicht kropen langs de randen van de met papier bedekte glazen voordeuren, waardoor miljoenen dansende stofdeeltjes zichtbaar werden. Het herinnerde Gina eraan hoeveel er nog gedaan moest worden voor de grote heropening half juni.
Ondanks de geruststellingen van aannemer en renovatie-expert Ben Pascoe, kon ze niet geloven dat ze over vier weken al klaar zouden zijn. Misschien als het plafond in de herentoiletten niet was ingestort toen de nieuwe verlichting werd opgehangen of als de vloer in de damestoiletten niet aangetast was geweest door houtworm… Dat waren slechts een paar onverwachte tegenslagen die ervoor hadden gezorgd dat het  restauratieproject niet meer op schema liep. Misschien moest ze praten met de eigenaar, Gorran Dew, om de heropening uit te stellen tot eind juni.
Manda keek Gina meelevend aan. ‘Het beste wat ik je kan aanbieden, is gelato van je grootvader,’ zei ze met een blik op het ijsloket van Ferrelli’s, waar ze werkte.
Meestal was het loket aan de binnenkant open, zodat bioscoopbezoekers zichzelf op ijs konden trakteren als ze naar de film gingen, maar tijdens de renovatie was dat loket afgesloten, en was alleen het loket aan de buitenzijde open.

Lees ook deze artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer