Doolhof van Windermere

Doolhof van Windermere

Eén plek, vier eeuwen: Smith laat zien hoezeer de mens door liefde, verlangen, ambitie en dubbelhartigheid gedreven én verblind wordt.

Samenvatting

Wanneer Sandy Alison als ex-proftennisser les gaat geven aan de jetset van Newport, raakt hij met de vrouwen van het landhuis Windermere verstrikt in een web van emotionele chantage, lust en intrige. Al vier eeuwen lang gaan aspiratie en tegenslag van de high society op deze plek hand in hand. Van de jonge schrijver Henry James in de negentiende eeuw, die moet kiezen tussen liefde en kunstenaarschap, tot de verweesde jonge Prudence in de zeventiende eeuw, die worstelt met de vraag hoe ze zichzelf en haar slavin een beter, vrijer leven kan geven.

Op ingenieuze wijze laat Gregory Blake Smith zien hoezeer de mens door de eeuwen heen door liefde, verlangen, ambitie en dubbelhartigheid gedreven én verblind wordt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978476
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Gregory Blake Smith
Vertaler: Ine Willems
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 512
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 05-11-2019
Doolhof van Windermere
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer