Fluisternetwerk

Fluisternetwerk
Fluisternetwerk

‘Als je maar naar ons had geluisterd,’ vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ‘dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…’

Samenvatting

Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.
Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.
Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978117
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Chandler Baker
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-09-2019

Specificaties

ISBN: 9789046172704
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Chandler Baker
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Voorlezer: Esther Floor
Prijs: 9,99
Duur: 13 uur en 25 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 31-08-2019

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in mei 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer