BESTELLEN
BESTELLEN

* Gebaseerd op Hebban waardering

4.5 / 5 *

BOEKENAUTEURSNIEUWSTHRILLERABONNEMENT

Fluisternetwerk

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.
Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer is het genoeg geweest. Het besluit van Sloane en haar collega’s ontketent een catastrofale in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. 

Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

'Snel, scherp en grappig.' - New York Post

Chandler Baker woont met haar echtgenoot en dochtertje in Austin, Texas, waar ze werkt als bedrijfsjurist. Ze heeft daarnaast vijf youngadultboeken geschreven. Fluisternetwerk is haar eerste roman voor volwassenen.

Benieuwd hoe Chandler tot het schrijven van Fluisternetwerk kwam?

 'Geestig en onweerstaanbaar. Baker’s debuutroman zou je ook wel een feministische thriller kunnen noemen. Het is een luchtige, slimme pageturner: onder de geurige schuimbubbels kolkt een onderstroom van terechte woede.'                                  

– Kirkus (starred review)

‘‘Eerlijk, actueel en onwijs spannend.’ 

– Reese Witherspoon

NIEUWSBRIEFOPEN FRAGMENT
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE 

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN

VOOR DE FANS

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN
BESTELLEN

Meer lezen?

Leugens zullen worden ontmaskerd.
Geheimen zullen worden onthuld.
En niet iedereen zal het overleven.

‘EEN BOEK OM TE BINGELEZEN.’

* Gebaseerd op Hebban waardering

Helpt mensen ontspannen en ontwikkelen

BESTELLEN

Voor fans van Liane Moriarty's Grote kleine leugens

Een heerlijk meeslepend, loeischerp en spannend verhaal

Tv-serie in de maak door Reese Witherspoons productiebedrijf Hello Sunshine

Paperback | 427 pagina's | ISBN: 978900511217  |  
Introductieprijs €17,99 t/m 3/12/2019

OOK ZO GEK OP ROMANS?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste boeken en extra’s, zoals prijsvragen, leesfragmenten en acties .

AANMELDEN

FRAGMENT

'Had maar naar ons geluisterd, dan zou dit niet gebeurd zijn...'

Ooggetuige 1: Ik was nog maar net de deur uit toen ik een flits zag van,  ik  weet  het  niet,  iets,  beweging,  denk  ik,  aan  de  overkant  van  het  plein,  en  eerst  dacht  ik  dat  het  een  enorme  vogel  was  en  toen  –  shít  –  een  terroristische  bom  of  zoiets.  Weer  een  fractie  van  een  seconde  later  besefte  ik  dat  het  een  persoon  was.  Ik  kon  niet  zien  of het een man of een vrouw was. De mensen in deze wijk zijn nog-al ouderwets. Ze dragen hier nog een pak. Traditioneel. Met zwarte pantalon en een colbert dat wappert in de wind. Hoe dan ook, het is een flinke val van daarboven.Ooggetuige 2: Het was een uur of halftwee ’s middags. Ik kwam net naar buiten nadat ik had geluncht met een klant in Dakota’s. Ik kon nog net de steaksalade binnenhouden die ik had gegeten.Ooggetuige 3: Ik zeg niet dat ik het niet erg vind. Dat vind ik wel. Het is afschuwelijk. Maar ik vind ook dat het best egoïstisch is om zoiets te  doen,  vind  je  niet?  Er  waren  mensen  op  straat.  Het  was  vlak  na  lunchtijd. Als je dan echt moet, als het echt niet anders kan, doe het dan in je eigen tijd, als er niet zoveel mensen zijn. Dat is alles wat ik zeg.

E-BOOK
LEES MEER