Waging Heavy Peace

Een hippiedroom - De autobiografie

Samenvatting

Neil Young is al meer dan veertig jaar muzikant en songwriter. Zijn vierendertig studioalbums vol rock-’n-roll, folk en country – met af en toe een vleugje blues, techno, of andere stijlen – zijn tijdloos en blijven populair.
Young staat gedurende zijn hele carrière bekend om zijn muzikale talent en zijn artistieke integriteit: van de beginjaren met Buffalo Springfield, zijn baanbrekende soloalbums, tot de samenwerking met Crosby, Stills & Nash, Crazy Horse en tientallen andere invloedrijke muzikanten en bands. In elk decennium sinds de jaren zestig heeft hij ten minste één grote hit gehad, hij is twee keer geëerd met een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame (als soloartiest in 1995 en als bandlid van Buffalo Springfield in 1997). Hij is ook bekend als politiek activist, milieubeschermer en filantroop en is oprichter van onder andere Farm Aid en The Bridge School, die kinderen met fysieke en communicatieve beperkingen ondersteunt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400502031
NUR: 661
Type: Paperback
Auteur(s): Neil Young
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 26-09-2012

Specificaties

ISBN: 9789044968835
NUR: 661
Type: E-book
Auteur(s): Neil Young
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 22-11-2012
Waging Heavy Peace
Waging Heavy Peace
Paperback:
15,99

Gerelateerde artikelen

Je zelfbeeld verbeteren na de zwangerschap – 4 tips!

Een zwangerschap en bevalling hebben vaak een grote impact op je lijf, en dat gecombineerd met hormonen zorgt er vaak voor dat je zelfbeeld een flinke deuk oploopt. Lees hieronder meer over hoe je je zelfbeeld na de zwangerschap kunt verbeteren. Met fragmenten uit VerlosMoeder van Djanifa Da Conceicao

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in april 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in april bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer