Waging Heavy Peace

Een hippiedroom - De autobiografie
Waging Heavy Peace
Waging Heavy Peace

Samenvatting

Neil Young is al meer dan veertig jaar muzikant en songwriter. Zijn vierendertig studioalbums vol rock-’n-roll, folk en country – met af en toe een vleugje blues, techno, of andere stijlen – zijn tijdloos en blijven populair.
Young staat gedurende zijn hele carrière bekend om zijn muzikale talent en zijn artistieke integriteit: van de beginjaren met Buffalo Springfield, zijn baanbrekende soloalbums, tot de samenwerking met Crosby, Stills & Nash, Crazy Horse en tientallen andere invloedrijke muzikanten en bands. In elk decennium sinds de jaren zestig heeft hij ten minste één grote hit gehad, hij is twee keer geëerd met een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame (als soloartiest in 1995 en als bandlid van Buffalo Springfield in 1997). Hij is ook bekend als politiek activist, milieubeschermer en filantroop en is oprichter van onder andere Farm Aid en The Bridge School, die kinderen met fysieke en communicatieve beperkingen ondersteunt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400502031
NUR: 661
Type: Paperback
Auteur(s): Neil Young
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 26-09-2012

Specificaties

ISBN: 9789044968835
NUR: 661
Type: E-book
Auteur(s): Neil Young
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 22-11-2012
Waging Heavy Peace
Waging Heavy Peace
Paperback:
15,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in mei 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Vier de vrijheid met deze boeken

Vrijheid is van essentieel belang voor de mens. Het vieren ervan herinnert ons aan haar kostbaarheid en inspireert tot groei en bewustwording. Ontdek in dit artikel een selectie boeken die de waarde van vrijheid perfect weten te belichten.

Blog
Lees meer