Ik wil (niet) wel vliegen

Samenvatting

Broer en zus hebben het eindelijk voor elkaar: het gezin met het vliegtuig op reis naar Amerika. Maar nadat de vakantie is geboekt, beginnen de nachtmerries. Gingen we maar gewoon met de auto naar Frankrijk.

De beste tennisser van de school mag aan toernooien deelnemen over de hele wereld. Maar de tennisvelden overzee kent hij alleen van de televisie.

De schoolreis naar het buitenland, met het vliegtuig dit keer. Maar Casper meldt zich die dag ziek. Als zij met de bus waren gegaan was hij er gewoon bij geweest.

De lievelingsoma van Emma woont in Australie, maar Emma ziet en spreekt haar alleen via Skype, want om nou naar oma toe te gaan, daar begint zij niet aan.

Al deze kinderen hebben last van vliegangst. En ze zijn niet de enigen: 3 op de 10 mensen worden door vliegangst geplaagd. Gelukkig is deze angst goed te overwinnen, zoals dit boek van drs. Teije Koopmans en dr. Lucas van Gerwen aantoont. Samen met hun mascotte VALKIE leggen ze op een toegankelijke en heldere manier uit wat vliegen precies inhoudt, maar ook wat angst is en hoe je die de baas kunt worden. Het staat vol met praktische en toepasbare tips, geschikt voor ieder kind dat graag vliegangstvrij door het leven wil gaan.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400510685
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Teije Koopmans, Lucas Gerwen
Illustrator: Eline Ladru
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 12-07-2018

Specificaties

ISBN: 9789044977714
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Teije Koopmans, Lucas Gerwen
Illustrator: Eline Ladru
Prijs: 11,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 18-07-2018
Ik wil (niet) wel vliegen
Ik wil (niet) wel vliegen
Gebonden:
20,99

Gerelateerde artikelen

De gesloten deur

Over de ontwikkeling van je kind gedurende de pubertijd; van het begin tot de dag waarop jullie samen de verhuisdozen naar een gereedstaande auto dragen.

Blog
Lees meer