BESTELLEN

* Gebaseerd op Hebban waardering

4.5 / 5 *

BOEKENAUTEURSNIEUWSTHRILLERABONNEMENT

Reis met Josje mee op deze short-cut naar geluk. Trek je comfy shoes aan en begin je 100-daagse vandaag nog. Gogogo voor geluk, succes en het najagen van je dromen. Ready, set, action!

Ben je gelukkig? Ach ja, een zeventje of zo.

Ogenschijnlijk heb je alles op de rit, maar het voelt niet zo. Je wilt wel dingen verbeteren, maar de stap naar een psycholoog of coach vind je nog te groot. Klopt deze beschrijving? Dan helpt dit boek jou verder op weg.

Happy in 100 dagen leert je de basisprincipes van geluk, begeleidt je tijdens het zelfonderzoek, helpt plannen concreet te maken én motiveert je de eerste stappen te zetten. Wat er op je wacht aan het eind van de reis? Een hoop inspiratie en energie, genoeg om je nieuwe dromen te verwezenlijken. 

Josje Smeets (1977) is gelukspsycholoog en oprichter van HelloBetty. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als docent psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Ze helpt anderen in hun zoektocht naar geluk door middel van coachsessies, workshops, lezingen, managementtrainingen en het schrijven van blogs. Ze komt uit het zuiden van het land en verdeelt haar tijd over Amsterdam en Maastricht.

Zie ook: hellobetty.nl

NIEUWSBRIEF
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

‘EEN BOEK OM TE BINGELEZEN.’

* Gebaseerd op Hebban waardering

Helpt mensen ontspannen en ontwikkelen

Josje Smeets is een ervaren gelukspsycholoog met wetenschappelijke achtergronden. Ze geeft o.a. coachsessies, workshops en lezingen.

Met opdrachten die je anders alleen in een praktijk krijgt.

Josje is bekend van o.a. WendyOnline, Bedrock en Metro

Paperback | 224 p. | ISBN: 9789400512870  | € 20,99

Jouw 100-daagse naar geluk. Happy in 100 dagen is een praktisch handboek om jezelf gelukkig te coachen.

LEES EEN FRAGMENTBESTELLENE-BOOK

We volgen 3 personen in hun 100-daagse naar geluk.

Klik op hun namen om meer informatie over hen te lezen, en volg ze in hun reis!

OOK LEZEN?E-BOOK
powered by Typeform
powered by Typeform

DAINA VAN WANKUM

“Ik zie mezelf als een gelukkig mens, maar het hele Corona-gebeuren weet me zowel zakelijk als privé op de proef te stellen. Juist daarom ga ik Happy in 100 dagen lezen en toepassen.”

Volg mijn reis HIER..

SUSANNE PYCKE

“Ik heb al veel pijn er- varen, maar het kán echt goedkomen. Dat noem ik geluk. Als je net als ik nieuwsgierig bent naar wat ik al ben en nog kan worden, volg me dan op mijn reis naar Happy in 100 dagen.”

Volg mijn reis HIER..

SIMON EURLINGS

“Ik kan een traject met Josje Smeets iedereen aanraden. Ik ga de goede kant op, maar ik ben er nog niet. Daarom lees ik Happy in 100 dagen.”

Volg mijn reis HIER..