Boeken
Non-fictie

Cristiano en Leo

€ 20,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

**** 'Als dit niet hét essentiële, definitieve verhaal van Cristiano & Leo is, dan komt het toch heel aardig in de buurt.' Het Nieuwsblad

Iedere voetbalfan heeft er een mening over. Wie is er beter: Ronaldo of Messi?

Voetbal is een teamsport. Zelden ontstaat er een een-tegen-eenrivaliteit die we kennen uit individuele sporten. Maar dit laatste decennium zien we een persoonlijke rivaliteit zoals we die nog nooit hebben gezien: Cristiano en Leo. Dit is hun definitieve verhaal. Van de jochies die een halve wereld van elkaar vandaan hun eerste balletje trapten tot hun strijd die het voetbal van nu voor altijd zal bepalen.

De één een strakke adonis, een zeer precieze fysieke machine die teams verslaat met zijn snelheid en kracht. De ander een technisch genie die buitenaardse dingen doet met een bal. Hun onderlinge verschillen raken aan iets fundamenteels in het voetbal en zelfs in het leven. Samen hebben ze meer dan duizend goals gescoord, tien keer de Ballon d’Or gewonnen en het moderne voetbal opnieuw gedefinieerd. Inmiddels is de felle discussie gestart wie de titel van beste speler aller tijden verdient. Cristiano & Leo is het essentiële boek als je de bepalende spelers van deze generatie wilt begrijpen. Het essentiële boek als je dé voetballers van deze generatie wilt begrijpen.

  • Verschijningsdatum: 17-10-2018
  • ISBN: 978-90-6797-146-1
  • Aantal pagina's: 384
  • Uitgever: VI boeken
  • Vertaler(s): Edwin Krijgsman
  • NUR: 491
Zorg voor je self-care met Mayra Louise Meld je aan voor de online training