Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen

Wat gebeurt er als een introvert zich als extravert gaat gedragen? Sorry dat ik te laat ben, is een verslag van dit avontuur

Samenvatting

Wat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert? Jessica Pan gaat het onderzoeken

Toen Jessica werkeloos en zonder vrienden thuis op haar vaste plekje op de bank zat, vroeg ze zich af of haar leven er anders uit had gezien als ze wat meer open had gestaan voor nieuwe ervaringen. Als ze vaker nieuwe mensen had leren kennen, in plaats van dat ze altijd haar huis boven boven de pub had verkozen. Dus deed ze wat ieder weldenkend mens zou doen; ze dwong zichzelf om een jaar lang als een extravert te gaan leven. Dit stond er op haar lijst: optreden in een comedyclub, alleen op vakantie gaan, praten met vreemden in het ov... Ze had meteen spijt.
Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier.
Is het leven daadwerkelijk makkelijker voor extraverte mensen? Of is het de nachtmerrie die Jessica altijd dacht dat het zou zijn?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511095
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Jessica Pan
Vertaler: Tijmen Roozenboom
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 27-06-2019

Specificaties

ISBN: 9789044978315
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Jessica Pan
Vertaler: Tijmen Roozenboom
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 11-06-2019
Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen
Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen
Paperback:
21,99

Gerelateerde artikelen

Boekpresentatie Sabine Klaver – Ik voel me zo

Op 14 juni zal Sabine Klaver haar boek Ik voel me zo presenteren bij Scheltema Boekhandel, en we nodigen jou graag hiervoor uit! Met als speciale gast, cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster Lisa Loeb.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

5 tips om geen herfstdip te krijgen

Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen mensen last van een herfst-winterdip, wat resulteert in niet je bed uit willen komen. Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, geeft 5 tips.

Blog
Lees meer